Nudelsalat

image

4 personer

250g tørre nudler

200g rødkål

4 gulerødder

1 agurk

150g saltede cashewnødder

dressing:

2 økologiske limefrugter

2 spsk. fiskesauce

1 tsk. sukker

2 spsk. sesamolie

Læg nudlerne i en skål og hæld kogende vand over, så det dækker. Lad nudlerne trække i ca. 10 minutter til de er møre. Hæld vandet fra. Snit rødkål meget fint. Skræl gulerødder og skær dem i tynde skiver. Skyl agurken og skær den i tynde skiver. Bland nudler med rødkål, gulerødder, agurk og cashewnødder.

Riv og pres limefrugterne i en skål. Rør fiskesauce, sukker og sesamolie i, og hæld dressingen over nudelsalaten.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *