Forårsruller med kylling og feta

ruller

Ca. 25 stk.

1løg

2 fed hvidløg

75g frisk spinat

2 gulerødder

2 kyllingebryster eller rester fra en hel kylling

3 spsk. olivenolie

1 tsk. karry

75g fetaost

1 dl. persille

Forårsrulledej eller filodej

Vand til pensling

Løg og hvidløg snittes fint. Skyl spinat og hak groft. Riv gulerødderne groft. Skær kyllingekød i små stykker og steg i olie i nogle minutter. Tilsæt løg, hvidløg og gulerod indtil det er mørt. Kom spinat og krydderier ved og lad simre nogle minutter. Afkøl og vend med smuldret fetaost og hakket persille. Skær forårsrulledej i stykker på ca. 10 x 15 cm og kom fyld på den smalle side af dejen, men ikke helt ud til kanten. Pensl alle fire kanter med vand og fold siderne lidt ind over fyldet. Rul tæt omkring fyldet. Steg rullerne til de er sprøde ved mellem middel og høj varme. Lad rullerne afdryppe på køkkenrulle.

Server med soya og evt. sød chilisauce.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *