Tomattærte

Tomattærte

1 stor tærte

150 g groft majsmel

100 g hvedemel

1 knsp salt

3/4 dl koldt vand

Fyld:

4 store æg

2 dl mælk

100 g blød gedeost

16 cherrytomater

Timian, rosmarin eller lavendel

Halver og læg tomaterne på en plade med bagepapir med snitfladen opad. Drys med salt og peber og bag dem ved 180 grader i 1/2 time.

Kom majs- og hvedemel og salt i en skål med smør og rør til det er blandet godt sammen. Tilsæt vandet lidt af gangen under omrøring, til dejen er blød og smidig. Ælt dejen med en smule hvedemel og rul den ud og beklæd den smurte tærteform med dejen.

Pisk æg, mælk og gedeost med salt, peber og lidt lavendel, timian eller rosmarin.

Fordel fyldet i tærteformen, læg tomaterne oveni og bag tærten ved 200 grader i 25-30  minutter, til den er sprød og gylden. Kan serveres med grøn salat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *