Burgerboller

Burgerboller

Ca. 12 stk.

3 dl lunkent vand

50g gær

½ dl olie

1 æg

3 spsk sukker

1 tsk salt

100g fuldkornshvedemel

500-600g hvedemel

Pisket æg til pensling

Sesamfrø

Opløs gæren i det lunkne vand og tilsæt de øvrige ingredienser. Ælt dejen til den er glat og ikke klæbrig. Stil dejen til hævning et lunt sted med et fugtigt viskestykke over i ca. 30 minutter. Form 12 boller, tryk dem flade og prik med en gaffel i overfladen. Læg viskestykket over og lad dem hæve yderligere til dobbelt størrelse i ca. 40 minutter. Pensl bollerne med pisket æg og drys med sesamfrø. Bag bollerne i ovenen ved 225o i ca. 10 minutter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *