Mørbrad med pesto

IMG_1490

4 personer

1 svinemørbrad

100g bacon i skiver

Smør og olie til stegning

Pesto:

1 potte basilikum

50g pinjekerner

25g friskrevet Grana Padana eller parmasanost

1 dl. olivenolie

Havsalt og peber

Tænd ovnen på 175 grader. Puds mørbraden for sener og skær en lomme langs hele mørbraden uden at skære igennem. Læg baconskiver helt tæt på et skærebræt, og læg mørbraden i den ene langside.

IMG_1488

Fyld mørbradlommen med den hjemmelavede pesto, og luk lommen med bacon. Steg mørbraden på en pande i en blanding af olie og smør, indtil den er gylden. Læg den på en bradepande eller ovnfast fad og steg den i ovnen i ca. 30 minutter, de sidste 5 minutter på grill. Lad mørbraden hvile i 10 minutter i fadet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *