Kålsalat med kylling og kokos

Ksalat

 4 personer

½ fintsnittet spidskål

2 hele appelsiner

1 snackpeber eller 1 frisk chili

1 økologisk citron, saften heraf

1 spsk. rørsukker

1 spsk. revet frisk ingefær

2 spsk. sojasauce

1½ dl. grofthakkede cashewnødder

1½ dl. ristede kokosflager

½ dl. hakket purløg

4 kyllingefileter i tynde strimler

Lidt havsalt

Lidt kokosolie til stegning

Skær kyllingefileterne i tynde strimler og steg i kokosolie, krydr evt. med lidt Allround krydderi. Læg kyllingestrimlerne i staniol, så de kan holde sig varme. Snit kålen i tynde strimler. Skær skrællen af appelsinerne og sørg for at få det meste af det hvide af, da det er bittert. Skær herefter appelsinerne i tern. Halvér snackpeberen, skrab kernerne ud og skær i små tern. Bruges chili hakkes fint. Pres saften af citronen, og rør saften med rørsukker, Soja og ingefær. Rist cashewnødder og kokos på en tør pande og drys med lidt havsalt. Bland snittet spidskål med dressingen og de øvrige ingredienser og drys klippet purløg over og servér.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *