1 hel kylling skåret i 12 dele
100 g parmaskinke
80 g chorizo i skiver, gerne spicy
3 fed hakkede hvidløg
1 stort hakket løg
2 dl hvidvin
2 dåser gode flåede tomater
60 g udstenede sorte oliven
Saften af ½ citron
4 kviste hakkede frisk timian
2 kviste hakkede frisk oregano
6 hakkede salvie blade
2 kviste hakkede frisk rosmarin
Steg kyllingestykkerne gyldne på en pande. Tag dem derefter op. Skær parmaskinken og chorizo i skiver og steg dem sprøde i en stor gryde, hvorefter de hakkede løg og hvidløg tilsættes. Når løg og hvidløg er glasklare kommes kyllingestykkerne tilbage i gryden, hvorefter vinen hældes ved, og det koges i 2 minutter. Tilsæt de flåede tomater, saften fra citronen og de hakkede krydderurter. Lad retten småsimre i 30 minutter, hvorefter de sorte oliven kommes ved. Lad retten simre yderligere i 10 minutter.
Retten serveres med ris.