Kylling i tomat med kartofler

Kylling i tomat

Kartoffel

4 personer

800g overlår og underlår

2 tsk. paprika

Havsalt

2 dåser cherrytomater

150g blandede oliven

5 bagekartofler

2 fed hvidløg

Olivenolie

Lille håndfuld persille

1 fed hvidløg

1/4 revet citronskal

Rids lårene og krydr med paprika og salt. Læg dem i et ovnfast fad og hæld tomat ved. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i 40 minutter og tilsæt oliven efter 25 minutter. Skræl kartofler og skær dem i både. Krydr kartoflerne med knust hvidløg og paprika og dryp med olivenolie. Sæt dem i ovnen sammen med kyllingen. Hak persille, hvidløg og riv citronskal og bland sammen. Drys det henover kyllingen lige inden serveringen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *