Røget tomatsuppe

052

4 personer

2 hakkede løg

1 revet gulerod

2 stilke bladselleri

2 fed pressede hvidløg

2 tsk. røget paprika

1 spsk. olivenolie

2 dåser flåede tomater

2 spsk. tomatpuré

5 dl grøntsags bouillon

Havsalt og peber

Purløg

Gedeostebrød:

4 skiver ciabattabrød

4 tynde skiver gedeost

Sautér løg, gulerod, bladselleri og hvidløg i en gryde med olivenolie i et par minutter. Tilsæt paprika og sautér yderligere et par minutter. Tilsæt tomater, tomatpuré samt lidt bouillon og lad retten simre i ca. 20 minutter, til grøntsagerne er møre. Blend suppen og varm igennem. Tilsæt bouillon til suppen har den rette konsistens. Rist brødskiverne i ovnen med tynde skiver gedeost på. Smag suppen til med krydderier og servér den drysset med purløg og lune gedeostebrød.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *