Kylling i fad med kartofler og chorizo

kylling

4 personer

1 hel parteret kylling

Lidt olivenolie til fadet

250g chorizo pølse

250g cherrytomater på stilk

100g sorte Calamata oliven

10 kviste frisk oregano

1 økologisk citron

500gsmå kartofler

3 spsk. olivenolie

Havsalt og friskkværnet peber

 

Tænd ovnen på 200 grader. Smør et ovnfast fad med olivenolie. Læg kyllingestykkerne i fadet. Skær chorizo i tykke stykker og læg dem ved, sammen med skyllede tomater, oliven, oreganokviste og citron i halve skiver. Skrub kartofler, skær dem i halve og læg dem i fadet. Dryp olivenolie over retten og krydr med salt og peber. Steg retten i ca. 30 minutter til kyllingestykkerne er gennemstegte og kartoflerne er møre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *