Bagt kylling med artiskok og citron

Kylling

4 personer

1 hel kylling

1 spsk. olivenolie

1 spsk. flydende honning

2 fed pressede hvidløg

Havsalt og peber

1 dl. hakket basilikum

500g halverede cherrytomater på stilk

1 glas grillede afdryppede artiskokker

1 Økologisk citron i grove skiver

3 dl hønsebouillon

Skær kyllingen ud i vinger, lår og bryst. Bland olie, honning og hvidløg og gnid kyllingestykkerne med blandingen. Læg det i et ovnfast fad og krydr med havsalt og friskkværnet peber.

Bland basilikum, halverede tomater, artiskokhjerte og citronskiver ved kødet. Hæld bouillon ved og steg i almindelig ovn ved 200 grader i 45-50 minutter til kødet er mørt. Hæld lidt bouillon fra fadet over kyllingen undervejs. Serveres evt. med baguette og en grøn salat.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *