Mysli med dadler og æble*

aebledaddel

14 portioner

200 g grovvalsede havregryn

50 g tranebær

40 g pinjekerner

50 g mandler

½ tsk. nelliker

¼ tsk. Havsalt

Daddelmasse:

100 g dadler

2 dl vand

1 æble

1 spsk. mandelsmør (Helsekostbutikker eller laves selv, se opskrift under tilbehør)

½ tsk. stevia

½ tsk. vanilje

Kør alle ingredienserne til daddelmassen sammen i en foodprocessor, indtil konsistensen er ensartet.

Bland herefter de øvrige ingredienser sammen, og hæld daddelmassen over havregrynsblandingen. Kør det hele sammen, og bred det ud på en bageplade.

Bag blandingen ved 125 grader i 55-60 min. Rør undervejs rundt i blandingen, og sørg for, at stykkerne ikke bliver for store eller hænger sammen.

Når myslien er afkølet, opbevares den i en lufttæt bøtte.

Næringsindhold pr. portion:

Energi: 131 kcal Protein: 4 g Kulhydrat: 19 g Fedt: 4,5 g Kostfibre: 2,2 g

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *