Laksetatar*

laksetartar

2 personer

200 g laks uden ben

Havsalt og friskkværnet sort peber

3 limefrugter

¼ agurk

1 lille rødløg 2 forårsløg

1 lille bundt dild

1 dl skyr

1 tsk. fintrevet ingefær

Tilbehør:

 2 skiver ristet rugbrød – skåret i 8 trekanter

Skær laksen i fine tern, og kom dem i en skål med et drys salt og saften fra en limefrugt. Del agurken, og skrab kernerne ud. Findel agurkekød, dild samt rød- og forårsløg. Vend det med laksen sammen med et drys friskkværnet peber. Smag laksetataren til med salt, peber og lime. Rør skyr med lidt limesaft og ingefær – og smag til med salt og peber. Anret laksetataren med ingefærcreme, limebåde og ristede rugbrødstrekanter.

Næringsindhold pr. portion:

Kcal: 336 kcal Protein: 28,4 g Kulhydrat: 33,4 g Fedt: 11 g Kostfibre: 5,2 g

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *