2 personer
200 g laks uden ben
Havsalt og friskkværnet sort peber
3 limefrugter
¼ agurk
1 lille rødløg 2 forårsløg
1 lille bundt dild
1 dl skyr
1 tsk. fintrevet ingefær
Tilbehør:
2 skiver ristet rugbrød – skåret i 8 trekanter
Skær laksen i fine tern, og kom dem i en skål med et drys salt og saften fra en limefrugt. Del agurken, og skrab kernerne ud. Findel agurkekød, dild samt rød- og forårsløg. Vend det med laksen sammen med et drys friskkværnet peber. Smag laksetataren til med salt, peber og lime. Rør skyr med lidt limesaft og ingefær – og smag til med salt og peber. Anret laksetataren med ingefærcreme, limebåde og ristede rugbrødstrekanter.
Næringsindhold pr. portion:
Kcal: 336 kcal Protein: 28,4 g Kulhydrat: 33,4 g Fedt: 11 g Kostfibre: 5,2 g