Rodfrugtsuppe*

Suppe med rodfrugter

4 personer

500g blandede rodfrugter

3 løg

2-3 store fed hvidløg

1 spsk. olivenolie

3 kviste frisk timian

Salt og peber

2 spsk. æble balsamico eddike

1 l bouillon

100g pancetta

Frisk timian

 

Skær rodfrugter og løg i grove stykker og lad hvidløgene forblive hele. Vend grøntsagerne med olivenolie, timiankviste, salt og peber og bred rodfrugterne ud på en plade, beklædt med bagepapir. Dryp med balsamico og bad ved 225 grader en halv times tid. Blend det hele med lidt bouillon og held massen tilbage i gryden. Hæld yderligere bouillon ved og varm suppen igennem. Smag til med salt, peber og timian. Rist pancettaen sprød på en pande og lad det fedtafdryppe på køkkenrulle. Server suppen med frisk timian, pancetta og ristet rugbrød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *