Salsatomater med kylling*

tomat

4 personer

4 store tomater

Salsa:

4 blommetomater

1 gul peberfrugt

1 rødløg 1

fed hvidløg

1 rød chili

1 håndfuld basilikum

1 spsk. æbleeddike

1 spsk. olivenolie

4 kyllingebrystfileter

Rapsolie

Havsalt

Friskkværnet sort peber

1 citron

Tilberedning

Skær toppen af 4 store tomater, og udhul dem. Fjern kerner fra de mellemstore tomater, og hak dette kød sammen med toppene fra store tomater. Skær peberfrugt, rødløg, hvidløg og chili (uden kerner) i små tern, og bland med tomattern. Bland nu med hakket basilikum, eddike og olie – og smag til med salt og peber. Lad blandingen stå på køl mens resten forberedes.

Put salsaen i de store tomater. Gnid kylling med olie, krydr med salt og peber, og steg først ved høj varme på begge sider. Pres citronsaft over kyllingen, og lad saften “koge” op. Steg færdig ved middelvarme, ca. 5 min. Skær kylling i skiver, og anret med de fyldte tomater

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *