Feldsalat med kiwi*

kiwi

010

4 personer

4 kyllingefileter

1 dl teriyaki

100 g feldsalat

4 grønne kiwier

 Dressing:

2 spsk. olivenolie

1 spsk. Hvidvinseddike (Gerne estragoneddike)

Et lille skalotteløg

Havsalt

Sort peber

 

Marinér kyllingebrystfileter i teriyaki sauce, og stil dem på køl så længe som muligt, men minimum 1 time. Steg fileterne i den marinade, som hænger ved. Først ved høj varme på begge sider, og hæld nu resterende marinade ved, og lad kyllingefileterne simre færdig ved middelvarme i ca. 7 min. på hver side. Rengør feldsalat, og skræl og skær kiwier i skiver. Lav dressing af olie, eddike, finthakkede skalotteløg, salt og friskkværnet sort peber. Skær kyllingfileterne i skiver, og arranger dem med feldsalat og kiwi. Hæld til sidst dressingen hen over.

 

Næringsindhold

(ca. 225 gram) Energi pr. person: 256 kcal Fedt: 12 gram Protein: 27 gram Kulhydrat: 12 gram

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *