Kødsauce med spidskål*

036

4 personer

4 tsk. ekstra jomfruolivenolie

4 løg,

200 g gulerod,

200 g bladselleri

200 g hakket oksekød, 3 % fedt

6 dl tomater i tern 

2 dl vand

1 lille håndfuld frisk oregano

 2 tsk. Havsalt og kværnet sort peber

600 g spidskål

En lille håndfuld frisk basilikum

20 g friskrevet parmesanost

Skær løg, gulerod og bladselleri i små tern. Svits dem i olien og kom kødet ved, og rør godt. Tilsæt de ternede tomater, vand og en kvist oregano. Lad saucen simre i 15 minutter, og smag til med salt og peber. Tag oregano­kvisten op.

Snit spidskål helt fint, overhæld det med kogende vand og  dræn med det samme. Anret spidskålen med basilikumblade, kødsauce, oreganoblade og riv  parmesanosten over.

Tips

Bolognesesaucen er velegnet til at fryse ned, så lav gerne en stor portion.

 

2 tanker om "Kødsauce med spidskål*"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *