Sund november

038

I forbindelse med min mors dødsfald 1.oktober 2014 fik jeg lidt følelsen af, at alt kunne være lige meget. Jeg har altid været den kontrollerende type, hvad alt angår. Men når man oplever at noget gør ondt…virkelig ondt, kan man godt få følelsen af, at det man går op i, kan være fuldstændig lige meget. Kender du det?

Det er pludselig lige meget om man for et år siden holdt op med at ryge, eller at man var inde i en god rytme med at træne 4-5 gange om ugen eller at man fokuserede på sund kost. Smerten er så stor, at det andet mister sin betydning…TOTALT!

Men pludselig springer boblen og man opdager, at livet er gået videre og man har taget 6 kilo på og ligner noget der er løgn! Kan man acceptere det og vil man leve på den måde i sin sorg. Ville min mor have syntes godt om det…….NEJ, gu’ ville hun ej!

Derfor besluttede jeg mig for cirka 3 uger siden for, at det skulle være slut med at være ligeglad. Jeg har trods alt også min familie at tænke på….og mig selv.

Jeg elsker at lave mad. og gerne sund mad og jeg elsker at træne. Jeg er måske lidt en junkie, når først jeg kommer i gang. Jeg har svært ved at begrænse det. Man kan jo ikke bo i Fitness.dk eller kan man?

Jeg besluttede mig for, at det skulle være slut med al den selvmedlidenhed. Det er okay at være ked af det og det tillader jeg også mig selv at være. Men det er ikke okay at være ligeglad!

Jeg abonnerer på I form og de havde en artikel om et sundt forløb, hvor man spiser 5 måltider dagligt af 250 kalorier, altså 1.250 kalorier dagligt. I form er, efter min mening, brandgode til at lave lækre retter. Jeg har efter min første fødsel, tabt 32 kg med I Forms sundhedskur i 13 uger. Jeg er stor fan og tror på det!

Jeg gik som sagt i gang med “sundhedskuren” for 2½ uge siden og havde egentlig bare planer om at se om det virkede. Nu efter 2½ uge har jeg tabt 3 kilo, selvom det ikke er det vigtigste. Jeg har på det bredeste sted, rundt om livet, tabt 7 cm. Det er altså ret meget!

Jeg har derfor besluttet mig for at fortsætte nogen tid endnu….hvor længe ved jeg ikke helt.

Det jeg har fået ud af denne “sundhedskur”, er selvfølgelig færre centimeter, men også en forståelse for fordelingen mellem protein, kulhydrat og fedt. Og derudover får man også en forståelse for, hvor meget det er nødvendigt at spise. Jeg spiser generelt alt for meget!

Jeg vil rigtig gerne dele de gode opskrifter med jer og jeg har lagt nogle op på hjemmesiden. Flere af dem er lavet lidt om og nogle er som de var oprindeligt.

Alle de opskrifter som er ekstra sunde er markeret med en stjerne * og jeg håber at I vil få ligeså meget glæde af dem, som jeg har.

 

 

En tanke om "Sund november"

  1. du er fantastisk dygtig til at lave mad men bort set fra det så må du godt være ked af det og jeg forstår godt du er det du havde en helt fantastisk mor jeg glædede mig altid til jeg skulle besøge dem jeg savner hende meget vi snakkede nogen gange på skybe den har jeg ikke brugt siden jeg mistede lysten til at bruge den efter hun gik bort det er en svær overgang for jer og i skal tage den tid i skal bruge alt andet er lige meget men i har gudskelov nogle fantastiske minder fra årene med hende håber du klare dig igennem sorgen uden alt for meget smerte kæmpe knus <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *