Kartoffelsuppe med tigerrejer og abrikoser

Suppe

4 personer

½l vand

50g smør

600g bagekartofler i små tern

½l sødmælk

1 tsk. groft salt

peber

50g blåskimmel ost

Topping:

25g smør

1 finbthakket hvidløg

50g finthakkede tørrede abrikoser

300g tigerrejer

salt og peber

Kog vand og smør i en gryde. Tilsæt kartoffeltern og kog ved svag varme og underlåg i ca. 5 min. Tilsæt mælk, salt og peber og kog videre ca. 10min. Tag gryden af varmen og tilsæt ost og blend suppen med en stavblender. Smag til og hold suppen varm.

 Smelt smør i en pande og rist hvidløg og abrikoser i ca. 1min. Tilsæt tigerrejer, salt og peber og rist til rejerne bliver lyserøde.

Server suppen med drys af tigerrejer og purløg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *