Gullash suppe

Gullash

4 personer

200g bacontern

300g fintsnittet løg eller porrer

½ dl vindruekerneolie eller olivenolie

500g hakket oksekød

150g gulerødder i små tern

1 grøn peberfrugt i små stykker

1 rød peberfrugt i små stykker

2 ds hakkede tomater à 400g

ca. 1 liter bouillon (okse eller grøntsags)

ca. 1 spsk paprika

140g koncentreret tomatpuré

Salt

Varm olien i en tykbundet gryde og rør bacontern og løg i et par minutter uden løgene tager farve. Rør oksekødet i og lad det gennemstege. Gulerødder og peberfrugter tilsættes og steges med et par minutter. Tilsæt hakkede tomater og bouillon. Kog op og tilsæt paprika og tomatpuré. Smag til med salt og skru ned for varmen, så suppen simreri ca. 20 min. Servér med en klat creme fraiche på toppen og groft brød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *