4 personer
200g bacontern
300g fintsnittet løg eller porrer
½ dl vindruekerneolie eller olivenolie
500g hakket oksekød
150g gulerødder i små tern
1 grøn peberfrugt i små stykker
1 rød peberfrugt i små stykker
2 ds hakkede tomater à 400g
ca. 1 liter bouillon (okse eller grøntsags)
ca. 1 spsk paprika
140g koncentreret tomatpuré
Salt
Varm olien i en tykbundet gryde og rør bacontern og løg i et par minutter uden løgene tager farve. Rør oksekødet i og lad det gennemstege. Gulerødder og peberfrugter tilsættes og steges med et par minutter. Tilsæt hakkede tomater og bouillon. Kog op og tilsæt paprika og tomatpuré. Smag til med salt og skru ned for varmen, så suppen simreri ca. 20 min. Servér med en klat creme fraiche på toppen og groft brød.