Vietnamesisk kyllingesalat

Vietnamesisk

 4 personer

2 kyllingebryster

Lidt kokosolie til stegning

Salt

20g grovnudler

Kogende vand

1 sppsk flydende honning

4 spsk fiskesauce

½ dl limesaft

2 tsk hakket rød chilipeber

1/4 hvidkål, fintsnittet

2 gulerødder i tynde stave(julienne)

1 rødløg i tynde ringe

1 håndfuld mynte

½ dl hakkede peanuts

Rist kyllingebrysterne i lidt olie på en varm pande, til de er gennemstegte. Krydr med salt. Hæld kogende vand over nudlerne, og lad dem trække i et par minutter, eller til de er bløde. Dræn vandet fra. Rør honning med fiskesauce, limesaft og chili. Skær kyllingen i mundrette stykker. Vend kål, gulerødder, løg, nudler, mynte med dressingen. Servér straks toppet med peanuts.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *