Teriyakibagte frikadeller

Teriyakibagte

 4 personer

1 gulerod i grove stykker

2 skalotteløg

500g hakket kyllingekød

Reven skal og 2 spsk saft af 1 øko-citron

Salt og peber

 Sauce:

1 dl mirin(japansk eddike)

3 spsk teriyakisauce

2-3 spsk sukker

Kom skalotteløg og gulerod i en blender og blend det kort. Tilsæt kyllingekød, citronsaft og – skal samt salt og peber og blend til en fast fars. Del og form farsen til ca. 20 små frikadeller og bag dem i ovnen ved 200o i 10 min. Kom mirin, teriyakisauce samt sukker på en varm pande og rør til en tykkere konsistens. Vend frikadellerne i og ryst panden. Servér evt. med fuldkornsris blandet med spinatblade og forårsløg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *