4 personer
Marinade:
1 dl. sojasauce
1 dl. sesamolie
1 spsk. kokossukker
3 spsk. sesamfrø
3 cm friskrevet ingefær
3 fed revet hvidløg
500g oksekød i mundrette tern
Nudelsalat:
400g fuldkornsnudler
2 store gulerødder i pinde
½ rødkål, snittet
200g broccoli i mindre stykker
3 forårsløg i tynde skiver
Dressing:
½ chili, finthakket
Saft af 1 limefrugt
1 spsk. sojasauce
2 spsk. sesamolie
1 spsk. kokossukker
Rist sesamfrø på en tør pande og lad dem køle af. Bland de øvrige ingredienser sammen og hæld dem i en frysepose sammen med kødet. Læg fryseposen i køleskabet i minimum 12 timer og vend den jævnligt.
Rør ingredienserne sammen til dressingen og sæt den på køl til den skal bruges.
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken og skyl dem i koldt vand. Vend nudlerne med dressingen i en skål. I en anden skål lægges gulerødder, broccoli og rødkål. Overhæld dem med kogende vand og lad stå i et par minutter. Vend grøntsager sammen med nudler.
Opvarm en wok til meget høj varme og steg oksekød ad flere omgange så der ikke kommer for meget væde fra kødet i wokken.
Bland oksekødsstrimlerne med nudlerne og top med forårsløg og servér.