Små kyllinge-valnøddefrikadeller

små

2 skiver hvidt brød uden skorpe eller 2 spsk. grov rasp

1-1½ dl fløde 9 % eller piskefløde

450-500 g hakket kyllingekød

100 g grofthakkede valnødder

1 æg str. L

1 fed presset hvidløg

1 bdt. fintsnittede forårsløg

1 stor håndfuld frisk basilikum

hakket fintrevet skal af 1 øko-citron

Skær skorpen af brødet, og hæld fløden over.Kom alle ingredienserne i, undtagen kyllingekød, ægget og valnødder. Brug en stavblender til at findele massen. Ælt kødet sammen med massen til en lidt fast fars. Tril den til valnøddestore kugler med lidt olie på hænderne, eller brug en stor teske. Steg dem i ovnen: Sæt frikadellerne på en plade med bagepapir. Bag dem ved 190° i 12-15 minutter. Ryst evt. papiret, så de bliver gyldne over det hele.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *