Spicy kikærtesalat med kylling

4 personer

4 kyllingebrystfileter i skiver

400g kogte kikærter

3 fed hvidløg

3 spsk. Garam masala krydderi

Olivenolie

400g fintsnittet grønkål

2 tsk. Nigella frø

Lidt citronsaft

Salt

Dressing:

2 dl. yoghurt naturel

2 tsk. knust spidskommen

3 spsk. hakket mynte

Kikærter steges i lidt olivenolie i en stor pande i et par minutter. Hak hvidløg og kom dem på panden sammen med Garam masala. Tilsæt kål og lad den falde sammen. Smag til med salt og citronsaft. Steg kyllingestykkerne på en anden pande og krydr med salt og nigella frø.

Rør yoghurt med spidskommen, mynte og salt. Servér retten i dybe tallerkner med yoghurtdressing på toppen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *