Kyllinge-Cordon Bleu med pastasalat

4 personer

4 kyllingebrystfileter

1 bundt frisk basilikum

2 kugler frisk mozzarella

4 skiver serrano skinke

2 æg

2 dl. rasp

1½ tsk. salt

1 dl hvedemel

Friskkværnet peber

Smør og olie til stegning

Kødnåle

Tilbehør:

250g grønne bønner

400g pastaskruer

1 grøntsagsbouillon

Pesto:

40 g pinjekerner

40 g fintreven grana padano ost

1 stor håndfuld frisk basilikum

Olivenolie

 

Skær en dyb lomme i hver kyllingefilet. Del de to mozzarellakugler i halve og læg 4 basilikumblade på hver og vikl osten ind i en skive serrano skinke. Læg et ostestykke i hver lomme på kyllingefileterne og luk hullet med kødnåle.

Pisk æg med en gaffel i en dyb tallerken. Bland rasp, salt og peber i en anden dyb tallerken. Hæld mel i en tredje tallerken. Vend kyllingefileterne i mel, herefter æg og til sidst i rasp. Kyllingefileterne steges på en pande i en blanding af olie og smør i ca. 10 minutter på hver side, til de er gyldne og gennemstegte.

Kog pastaen efter anvisningen på pakken og tilsæt en grøntsagsbouillon. Tilsæt de grønne bønner i de sidste par minutter og kog med. Skyl kort pasta og bønner i koldt vand.

Pinjekerner, grana padano og basilikum puttes i en blender eller foodprocessor. Olivenolie hældes ved i en tynd stråle mens der røres. Ønskes en grovere konsistens, røres kun kort.

Bland pasta med grønne bønner og vend pestoen i og servér med kyllinge – Cordon Bleu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *