4 personer
150g chorizo
1 stort løg
3 fed hvidløg
1 spsk. paprika
1 spsk. oregano, tørret
½ spsk. rosmarin, tørret
2 dåser hakkede tomater
140g tomatpuré
150g cherrytomater
2 laurbærblade
150g soltørrede oliven uden sten
400g kyllingebrystfilet
Salt og friskkværnet peber
Hak og pil løg og hvidløg. Skær chorizo i tynde skiver. Steg løg og chorizo i en gryde i et par minutter. Tilsæt krydderier. Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré, cherrytomater, laurbærblade og oliven og rør rundt. tilsæt kyllingefileterne og dæk med sauce. Lad retten simre i 30 minutter under låg, til kyllingekødet er helt gennemstegt. Tag kyllingefileterne op af gryden og riv dem fra hinanden med to gafler. Læg kødet tilbage i gryden og smag retten til med salt og peber. Servér med groft brød.