Kyllingegryde med chorizo og oliven

4 personer

150g chorizo

1 stort løg

3 fed hvidløg

1 spsk. paprika

1 spsk. oregano, tørret

½ spsk. rosmarin, tørret

2 dåser hakkede tomater

140g tomatpuré

150g cherrytomater

2 laurbærblade

150g soltørrede oliven uden sten

400g kyllingebrystfilet

Salt og friskkværnet peber

Hak og pil løg og hvidløg. Skær chorizo i tynde skiver. Steg løg og chorizo i en gryde i et par minutter. Tilsæt krydderier. Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré, cherrytomater, laurbærblade og oliven og rør rundt. tilsæt kyllingefileterne og dæk med sauce. Lad retten simre i 30 minutter under låg, til kyllingekødet er helt gennemstegt. Tag kyllingefileterne op af gryden og riv dem fra hinanden med to gafler. Læg kødet tilbage i gryden og smag retten til med salt og peber. Servér med groft brød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *