Blomkålspizza med parmaskinke

Blomkålspizza

Dej:

250 g blomkål

1 1/4 dl lunkent vand

1/2 pk.  gær

2/3 tsk. salt

3 små æg eller 2 store

2-3 dl. fuldkornshvedemel

Fyld:

Tomatpuré

Hvidløg

Frisk oregano

Parmaskinke

Friske tomatskiver

Grana Padana ost

Kør blomkålen helt fin i en foodprocessor eller blender. Bruges en blender, blendes lidt af gangen. Rør gæren ud i vandet og kom æggene i og bland rundt. Bland blomkål og salt i og til sidst melet. Dejen må ikke være for fast, da den skal kunne smøres ud på bagepapir i et tyndt lag. Kom bagepapir på bageplade og smør dejen på i et tyndt lag uden huller og bag bunden midt i ovnen ved 200º i cirka 15 min. Bland tomatpuré, hakket frisk oregano og hvidløg og smør på bunden. Fordel parmaskinke, friske tomaskiver og reven Grana Padana ost på pizzaen og bag den i yderligere 10 min. Pynt den færdige pizza med oregano og servér.